Trupa de teatru

Acasa
Educatie
Comunitate
Trupa de teatru

Scurt istoric

Clubul de teatru din Vianu a fost înființat de către profesorul Marcel Homorodean, inițieze și să evolueze în această artă.

la 1 decembrie 2012, cu scopul de a veni în întâmpinarea elevilor dornici să se „Bună seara, domnuleWilde!” a fost pus în scenă și jucat, pentru prima dată, de către echipa de teatru vianistă, în 3 iunie 2014, pe scena teatrului Nottara. În toamna aceluiași an, s-a realizat spectacolul „Chirița în provincie”, piesă care a adus cele mai multe premii la Concursul 5 teatre 5 licee și la Festivalul de teatru pentru tineret din Brașov. Acest spectacol a fost înregistrat în studiourile Radio România și s-a jucat pe scenele bucureștene de 22 de ori.

Spectacolele „Romeo și Julieta” și „Notre Dame de Paris” au făcut deliciul publicului din capitală, cel din urmă constituind o premieră pe țară, nefiind niciodată jucat pe o scenă din România.

Alte două premiere pe țară au fost și reprezentațiile „Grease” și „Mamma Mia”, ambele fiind foarte bine primite de către public.

În primăvara anului 2017 a fost realizat unul dintre cele mai frumoase spectacole,

Fantoma de la operă”, un spectacol captivant care se va juca și în stagiunea din toamnă la Teatrul Evreiesc.

De la înființare, echipa de teatru a susținut 86 de spectacole, colaborând cu teatre de prestigiu precum Excelsior, Nottara sau Teatrul Evreiesc.

De-a lungul timpului, la spectacolele prezentate, au participat peste 135 de elevi de la CNITV, unii dintre ei continuând acest drum, urmând UNATC și devenind actori.

Contact

  • Prof. Marcel Homorodean

Galerii

Mai jos puteți găsi toate galeriile de poze ale trupei de teatru, în ordinea cronologică a spectacolelor la care acestea au fost făcute: