Comunitatea de elevi, parinti si profesori de la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu

Acasa
Educatie
Comunitate

Colegiul National de Informatica Tudor Vianu a participat la numeroase proiecte europene. Va invitam sa vizitati pagina de mai jos pentru mai multe detalii :

De trupa de teatru a Colegiului National de Informatica Tudor Vianu putem fi doar mandri pentru numeroasele premiere ale unor spectacole faimoase puse in spectacol pe cele mai faimoase scene din Bucuresti. Pe pagina urmatoare veti putea gasi mai multe informatii despre trupa de teatru:

Pe pagina urmatoare puteti gasi informatii despre clubul de dezbateri Virom al Colegiului National de Informatica Tudor Vianu:

Apasati pe link ul de mai jos pentru a putea gasi mai multe informatii despre clubul de dezbateri in limba engleza al Colegiului National de Informatica Tudor Vianu:

Bine ati venit ȋn rândurile cititorilor revistei noastre! Pentru a afla mai multe despre revista Jurnal Vianist, apasa pe link ul de mai jos:

Țara lui Andrei este un proiect de responsabilitate socială OMV Petrom. Pentru a afla mai multe apasati pe link ul de mai jos:

Consiliul Elevilor reprezintă o formă de organizare asociativă a elevilor din Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu” cu un rol important în democratizarea şcolii şi a relaţiilor profesor-elev. Prin intermediul acestui organism, elevii îşi pot alege reprezentanţii, pot formula puncte de vedere şi pot elabora propuneri pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii şcolare.
Pe pagina de mai jos puteti gasi mai multe informatii : 

În ce fel este important să vă implicați activ în ASOCIATIA PARINTILOR DIN COLEGIUL NATIONAL DE INFORMATICA ,, TUDOR VIANU”?

Asociația Părinților este cel mai simplu și transparent mecanism de susținere a proiectelor școlii sau unor clase de elevi.

Pe pagina de mai jos puteti gasi mai multe informatii : 

IC3

Certificarea IC3 este disponibila în 13 limbi în peste 120 de tări – deci este o certificare cu adevărat globală. Este recunoscuta de Ministerul Educației Naționale și echivalentă a examenului de competențe digitale la nivel EXPERIMENTAT.Pentru a obține certificarea IC3 trebuie să promovați trei examene. Pentru a-ti primi certificarea in IC3 este necesar sa promovezi toate cele trei examene:

  • Bazele utilizarii calculatorului
  • Aplicatii cheie
  • Activitati online

Pentru mai multe informatii folositi link ul de mai jos:

SAT

Colegiul National de Informatica Tudor Vianu este centru de testare SAT, cu 6 sesiuni de examene pe an; pentru informații și înscrieri accesați www.collegeboard.org si selectati codul colegiului.