Echipa de prezentare a ofertei şcolii participând la Târgul de Oferta Educaţională 2017

Acasa
Galerie
targul de oferta educationala 2017

Târgul Oferta Educațională, ediţia cu numărul XVIII, a avut loc în perioada 16 – 19 mai 2017, în Parcul Tineretului – intrarea Gheorghe Șincai, organizat de Primăria Municipiului București, prin PROEDUS.
Ca în fiecare an, la standurile special amenajate, profesorii şcolii noastre, alături de elevi ai şcolii, au prezentat oferta educaţională, fiind invitaţi la standuri alături de alte licee, pentru a informa doritorii cu privire la programele de învățământ liceal.

În premieră în acest an, printre expozanți au fost și Universitățile din București – Universitatea din Bucureşti şi Universitatea “Politehnica” Bucureşti care şi-au prezentat ofertele educaționale destinate liceenilor!

Totodată, miercuri, 17 mai, în intervalele 12:00 – 14:30 și 15:00 – 17:30 au avut loc workshop-uri de consiliere și orientare în carieră destinate liceenilor, cu specialiști în domeniu!

Elevii de la standul nostru au prezentat un robot realizat de ei pentru un concurs de robotică din 2017. Standul a fost vizitat de un important număr de persoane, care au fost încântate de performanţele acestuia şi şi-au manifestat dorinţa de a studia la liceul noastru. Au fost împărţite pliante cu oferta şcolară, care s-au dovedit a fi insuficiente pentru numărul deosebit de mare de vizitatori ai standului.