Revista Jurnal Vianist

Acasă
Educație
Comunitate
Revista Jurnal Vianist

Despre revista

  • Iată că, după o absență de câțiva ani, apare din nou revista noastră, de data aceasta într-o formă deosebită, ce poartă chiar din titlu, nou și acesta, numele celui care dă aura școlii.
  • Revista nu își propune să publice articole moralizatoare sau lungi pagini de formule chimice sau matematice, ci este liberă la exprimare, făcând posibil accesul tuturor elevilor, profesorilor și colaborator noștri la a-și expune trăirile, experiențele, gândurile, sentimentele și stările prin care aceștia trec și pe care le consideră potrivite a le împărtăși cu ceilalți.
  • Veți găsi printre rândurile noastre relatări despre experiențe matematice, robotice, artistice, științifice, dar și critici fine vizând cele care nu merg tocmai cum trebuie.
  • Deși este la al treilea număr, având o apariție bianuală, revista a avut «curajul» de a participa la concursurile de reviste școlare, curaj ce a fost încununat de Premiul I la etapa pe sector și Mențiune la etapa pe municipiu a Concursului Național de Reviste Școlare și Premiul I la Concursul Regional de Reviste Științifice « Science4you ».
  • Noi, echipa de redacție, vă așteptăm articolele și vă încurajă să vă exprimați gândurile.
  • Vă asigurăm că vizitatorii abia așteaptă să vă « citească ».

Primul număr al revistei Jurnal Vianist

Al doilea număr al revistei Jurnal Vianist

Al treilea număr al revistei Jurnal Vianist

Al patrulea număr al revistei Jurnal Vianist

Al cincilea număr al revistei Jurnal Vianist

Al șaselea număr al revistei Jurnal Vianist

Al șaptelea număr al revistei Jurnal Vianist