Voluntariat în Tabara de copii din Valea Plopului

Acasa
Galerie
Voluntariat Valea Plopului

In data de 04.04.2018 s-a desfasurat activitatea de voluntariat “Voluntariat la Orfelinatul din Valea Plopului”, in parteneriat cu American Councils si Ambasada Americii, care a avut ca scop ajutorarea unei comunitati defavorizate din zona noastra sau pe care o stim.

Actiunea a avut drept scop colectarea de alimente neperisabile de catre elevii si profesorii din scoala noastra si transportarea si donarea lor Taberei de copii din Valea Screzii-Valea Plopului, condusa de patronata de Parintele Nicolae Tanase.

In colectarea de alimente s-au implicat aproximativ 70 elevi si 10 profesori (Corina Elena Vint, Ortansa Farkas, Elena Voicila, Alina Gabriela Boca, Mirela Petrof, etc.), iar alimentele au fost duse cu microbuzul pus la dispozitie de un parinte. La transportul alimentelor au participat elevii clasei a 9-a B si a 10-a B si doamnele profesoare Elena Voicila si Alina Gabriela Boca.

Activitatea s-a bucurat de o reala implicare din partea elevilor, parintilor si profesorilor si elevii si-au exprimat dorinta de a participa si la alte actiuni de acest gen.