(Re)creație în spirit vianist

Vă invităm la o nouă ediție a concursului național „(Re)creație în spirit vianist”, inițiat de Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București, în parteneriat cu Universitatea din București, Facultatea de Litere.

Concursul este înscris în Calendarul activităților educative naționale care se desfășoară în România în anul 2023, poziția 39. Se adresează elevilor de gimnaziu și de liceu, obiectivul central al concursului fiind dezvoltarea competenței de lectură, dar și disponibilitatea de a reflecta asupra mesajului textului literar și/sau nonliterar, capacitatea de a emite raționamente, opinii și interpretări proprii, argumentate în scris.

„(Re)creație în spirit vianist ”  valorifică experiența de lectură a elevilor, încurajând gândirea creativă și spiritul critic al acestora.

Înscrierea se va face prin completarea fișei de înscriere și a acordului privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). De asemenea, vă așteptăm să completați și acordul de parteneriat. Acordul privind datele de protecție ale elevilor înscriși rămân la profesorul coordonator.

Documentele vor fi trimise, în format electronic, de către profesorul coordonator la adresa de mail destinată concursului: recreatieinspiritvianist@gmail.com

Regulament

Fișă de înscriere

Acord părinte

GDPR- profesor coordonator

Protocol de colaborare

Lucrările și documentele vor fi trimise până la data de 5 Mai 2023. 

Vă așteptăm!