Olimpiada Internaţională Pluridisciplinară din Tuymaada Yakuția

Olimpiada Internaţională Pluridisciplinară din Tuymaada Yakuția

Trei medalii de aur, două medalii de argint, o medalie de bronz şi două menţiuni de onoare au câştigat elevii Colegiului Naţional de Informatică Tudor Vianu la Olimpiada Internaţională Pluridisciplinară din Tuymaada Yakutia, republica Sakha. Lotul de elevi care a reprezentat colegiul nostru a fost format din elevii Andrei Coman, Bogdan Băban, Andrei Marin, Vlad Negoiţă, Andrei Ovidiu Ersen , Vlad Stanciu, Robert Popovici şi Tiberiu Muşat.
Medaliile au fost câştigate de elevii: Andrei Coman, medalie de aur şi Bogdan Băban, medalie de bronz, la secţiunea Matematică; la secţiunea Informatică, Muşat Tiberiu a câştigat o medalie de aur, iar Robert Popovici a câştigat o medalie de argint, iar la secţiunea Fizică, în competiţia de juniori, Andrei Ovidiu Ersen a obţinut o medalie de argint, în timp ce Vlad Negoiţă şi Andrei Marin au obţinut două Menţiuni de onoare, în competiţia seniorilor.
Matei Tinca, elev al Colegiului Vianu a făcut parte din lotul reprezentativ al României şi a obţinut, la secţiunea Informatică, Premiul I absolut şi medalia de aur.
Felicitări elevilor participanţi!
Lotul de elevi a fost însoţit de domnul profesor Tudor Dâlcu.
Concursul, aflat la a 26-a ediţie, a reunit elevi din Federaţia Rusă, România, Bulgaria, Kazakhstan, Indonezia, Iran etc.
Participarea elevilor din Colegiul Vianu este deja tradiţie, elevii colegiului nostru participând cu succes, neîntrerupt, din 2007.