Tudor Mocioi, absolvent al Colegiului Vianu, în echipa României la a 51-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Fizică, Vilnius, Lituania

Tudor Mocioi, absolvent al Colegiului Vianu, selectat în echipa ce va reprezenta România la cea de a 51-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Fizică, organizată în Vilnius, Lituania

Tudor Mocioi a încheiat pe locul al treilea concursul de selecţie pentru lotul restrâns de elevi ce vor reprezenta România la Olimpiada Internaţională de Fizică (IPhO). El a fost astfel selectat în echipa de cinci  elevi care vor reprezenta ţara noastră la cea de a 51-a ediţie a IPhO, 2021. Ediţia din acest an a Olimpiadei Internaţionale de Fizică va fi organizată în Vilnius, Lituania şi se va desfăşura în perioada 17 – 25 iulie. Sunt aşteptaţi mai mult de 450 de elevi, din 90 de ţări. Mult succes la IPhO 2021, Tudor!
Selectaţi în lotul lărgit, o comportare meritorie au avut şi elevii Vlad Negoiţă şi Andrei Marin, plasaţi la finalul celor trei baraje de selecţie pe locurile 11, respectiv 13.
Toţi cei trei elevi sunt absolvenţi al Colegiului Vianu (promoţia 2021, clasa a 12-a I).
Vă felicităm, dragi copii, pentru numeroasele distincţii – premii şi menţiuni -, obţinute la concursurile naţionale şi internaţionale de Fizică!
Suntem foarte mândri de voi!
Vă urăm mult succes în continuare!

Profesor coordonator,
Ioana Stoica