UPDATE !!! Acces în săli pentru bacalaureat 2020

UPDATE !!! Acces în săli pentru bacalaureat 2020

Dragi elevi ai claselor a XII-a,

Ca urmare a videoconferinței ISMB-ului referitoare la organizarea și desfășurarea examenului de bacalaureat 2020 și a solicitărilor comisiei CEx C.N.I. Tudor Vianu, s-a stabilit urmatoarea procedura de acces a elevilor in liceu, în zilele de examen:

  • Intrarea elevilor în incinta școlii se face în intervalul orar 7.30 – 8.30, în ordine alfabetică conform repartizării elevilor în sălile de examen afișata la avizier și a planificării din tabelul atașat;
  • La intrarea în școală traseul elevilor este urmatorul: sala de bagaje – sala de sport (elevii vor intra în școală doar cu cartea de identitate, instrumentele de scris, eventual apa)- intrarea 1 / intrarea 2 conform tabelului atașat – sala de examen.

În cazul în care vor lăsa obiecte la sala de bagaje, pentru facilitarea accesului în sălile de examen, elevii sunt rugați de către domnul președinte CEx să aibă asupra lor declarația tip obiecte personale completată de acasă.
De asemenea, dacă este posibil, ar fi recomandat ca elevii să aibă la ei doar cartea de identitate, instrumentele de scris, eventual apa cu care vor intra în săli și astfel vor putea intra direct în liceu, fără a trece pe la sala de bagaje.

Va mulțumim!