Prima ediție VIANUx: “Totul începe din noi”

Prima ediție VIANUx: “Totul începe din noi”

Prima ediție VIANUx: “Totul începe din noi”
În urma unor pregătiri ce au durat întreaga vară a anului 2018, echipa condusă de Consiliul Școlar al Elevilor C.N.I.T.V. a organizat prima ediție a conferinței de dezvoltare personală VIANUx.
Scopul principal al acesteia a fost de a oferi un impuls de încredere celor ce au început clasa a 9-a, dar și de a oferi tuturor elevilor liceului nostru informații și povești pline de valoare în legătură cu imaginea de sine, performanța și atingerea obiectivelor, zona de confort și propria inițiativă.
Speakerii evenimentului desfășurat în prima zi de școală a anului 2018-2019 au fost, în ordine cronologică – prof. Cătălin Mihai, dl. Ciprian Teleman, Irina-Ioana Mladin și Radu-Ștefan Minea.
La eveniment au fost prezenți un număr mare de elevi, în unele momente aproape 300, iar reacțiile primite din partea publicului au fost deosebite. Finalul i-a surprins pe organizatori și pe elevi îmbrățișându-se între ei, bucurându-se de energia, inspirația și informațiile primite de-a lungul celor două ore de conferință.
Vă mulțumim pentru participare, dragi elevi!