Școala și-a deschis din nou porțile

Pentru a vedea pozele de la festivitatea de deschidere a anului școlar, apăsați aici

Dragi copii,

Bine ați revenit la școală după o vacanță binemeritată ale cărei amintiri vă sunt încă proaspete. Începeți acum un nou an școlar, în timpul căruia veți descoperi noi taine ale lumii, sprijiniți și îndrumați de dascălii voștri. Această trudă nu va fi în zadar, căci satisfacțiile vor veni prin tot ce veți dobândi bun, frumos și folositor pentru mintea și inima voastră. Trăim într-o lume aflată într-o evoluție accelerată a cunoașterii civilizației, cu care trebuie să ținem pasul. Prin educație, veți dobândi gândirea necesară pentru a face față acestor provocări continue. În prima zi de școală sunteți copleșiți de vise și speranțe. Trăim într-o societate deschisă, complexă, iar școala vă dă posibilitatea să creșteți alături de prietenii voștri, să trăiți emoții puternice și sentimente intense, să vă atingeți țelurile. Drumurile voastre vor fi de acum legate de Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu și împreună vom putea decoperi secretele acestei societăți a cunoașterii, prin studiu, perseverență, lucru în echipă, pasiune și disciplină.

Un an școlar minunat!

Dragi părinți,

Copiii pe care-i educăm sunt o investiție făcută pentru viitor. De aceea vă invităm să fim uniți în efortul educațional, pentru ca generațiile formate în această școală să fie un prilej de mândrie și satisfacție pentru fiecare dintre noi. Vă invităm să vă implicați, să fiți partenerii eforturilor noastre în programele și proiectele derulate de școală, pentru a putea să le arătăm copiilor un alt mod de implicare, de percepere a realității, de cunoaștere a lumii. La început de an școlar, vă dorim tuturor multă sănătate, putere de muncă încununată cu rezultate remarcabile. Suntem convinși că sunetul clopoțelului pentru anul școlar 2017-2018 va vesti un an cu succese și rezultate foarte bune în toate activitățile pe care le vom desfășura.

Dragi profesori,

Menirea unui profesor nu este să creeze elevi asemenea imaginii lui, ci să ajute elevii să își creeze propria lor imagine. Să păstrăm vie flacăra cunoașterii! Să descoperim aptitudini și talente, să formăm competențe și să deschidem cât mai multe drumuri pentru elevii noștri! Să nu uităm că respectul nu se cere, ci se câștigă în timp. Păstrând jaloanele fixate la început de drum, cu siguranță ne vom bucura de respectul părinților, al copiilor și al comunității locale în general. Mulțumim tuturor profesorilor care s-au implicat în menținerea Spiritului Vianist al colegiului, care a călăuzit un număr mare de generații de elevi către excelență și performanță.