Şcoala și-a deschis din nou porțile

Pentru a vedea pozele de la festivitatea de deschidere a anului școlar, apăsați aici

Dragi copii,

Bine aţi revenit la şcoală după o vacanţă binemeritată ale cărei amintiri vă sunt încă proaspete. Începeți acum un nou an școlar, în timpul căruia veți descoperi noi taine ale lumii, sprijiniți și îndrumați de dascălii voștri. Această trudă nu va fi în zadar, căci satisfacţiile vor veni prin tot ce veţi dobândi bun, frumos şi folositor pentru mintea și inima voastră. Trăim într-o lume aflată într-o evoluție accelerată  a cunoașterii şi civilizaţiei, cu care trebuie să ţinem pasul. Prin educaţie, veţi dobândi gândirea necesară pentru a face faţă acestor provocări continue. În prima zi de şcoală,  sunteţi copleşiţi de vise și speranţe. Trăim într-o societate deschisă, complexă, iar şcoala vă dă posibilitatea să creşteţi alături de prietenii voştri, să trăiţi emoţii puternice şi sentimente intense, să vă atingeți țelurile. Drumurile voastre vor fi de acum legate de  Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu şi împreună vom putea decoperi secretele acestei societăţi a cunoaşterii, prin studiu, perseverenţă, lucru în echipă, pasiune și disciplină.

Un an şcolar minunat!

Dragi părinţi,

Copiii pe care-i educăm sunt o investiţie făcută pentru viitor. De aceea vă  invităm  să fim uniţi în efortul educaţional, pentru ca generaţiile formate în această şcoală să fie un prilej de mândrie şi satisfacţie pentru fiecare dintre noi. Vă invităm să vă implicaţi, să fiţi partenerii eforturilor noastre în programele şi proiectele derulate de şcoală, pentru a putea să le arătăm copiilor un alt mod de implicare, de  percepere a realităţii, de cunoaştere a lumii. La început de an şcolar, vă dorim tuturor multă sănătate, putere de muncă încununată cu rezultate remarcabile. Suntem convinși că sunetul clopoţelului pentru anul şcolar 2017-2018 va vesti un an cu succese şi rezultate foarte bune în toate activitățile pe care le vom desfășura.

Dragi profesori,

Menirea unui profesor nu este să creeze elevi asemenea imaginii lui, ci să ajute elevii să își creeze propria lor imagine. Să păstrăm vie flacăra cunoaşterii! Să descoperim aptitudini și talente, să formăm competenţe şi să deschidem cât mai multe drumuri pentru elevii noştri! Să nu uităm că respectul nu se cere, ci se câştigă în timp. Păstrând jaloanele fixate la început de drum, cu siguranţă ne vom bucura de respectul părinţilor, al copiilor și al comunităţii locale în general. Mulțumim tuturor profesorilor care s-au implicat în menținerea ”Spiritului Vianist” al colegiului, care a călăuzit un număr mare de generații de elevi către excelență și performanță.

Comenteaza

Adresa ta de mail nu va fi facuta publica.