Clubul de dezbateri

Acasă
Educație
Comunitate
Clubul de dezbateri

 

Scurt istoric

Clubul de dezbatere Virom s-a înființat în 2015 și este coordonat de către profesorul de psihologie Cătălin Mihai (echipa de avansați) și profesoara de limba română Lavinia Dumitrescu (echipa de începători).

Virom promovează dezbaterile ca instrument de  educație, de deprindere și perfecționare a abilităților de gândire critică, de argumentare și de oratorie, astfel elevii învață să evolueze într-un mediu inovativ și incitant.

Încă de la început, echipele clubului Virom au participat dar au și organizat numeroase competiții de debate și de public speaking, unde au câștigat numeroase premii.

În 2017 echipa de începători a clubului a obținut premiul I la Olimpiada Națională de Argumentare, Dezbatere și Gândire Critică „Tinerii Dezbat”. În același an, echipa de avansați a luat mențiune la același concurs național.

De asemenea, echipa clubului a obținut premiul al II-lea și la concursul național de dezbateri „Lideri pentru integritate”.

La concursul de public speaking Bright Speakers, elevii noștri au obținut premiile I, II și III.

Numeroase victorii au fost adăugate clubului Virom și prin participarea la competițiile organizate de către ARDOR.

Dacă sunteți interesați să vă perfecționați abilitățile oratorice, să vă dezvoltați capacitatea de argumentare sau doar pentru a vă controla emoțiile atunci când susțineți prezentări publice, vă așteptăm să vă înscrieți în clubul nostru!

Contact

  • Prof. Cătălin Mihai ( catalin_mihai_m@yahoo.com )