Comunitatea de elevi, părinți și profesori de la Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu

Acasa
Educatie
Comunitate

Interesul pentru cele mai noi domenii ale tehnologiei al elevilor din Colegiul nostru este cunoscut. Acest club isi propune introducerea in Inteligenta Artificiala, unul dintre cele mai incitante domenii ale Computer Science. Va invitam sa vizitati pagina de mai jos pentru mai multe detalii :

Colegiul National de Informatica Tudor Vianu a participat la numeroase proiecte europene. Va invitam sa vizitati pagina de mai jos pentru mai multe detalii :

De trupa de teatru a Colegiului National de Informatica Tudor Vianu putem fi doar mandri pentru numeroasele premiere ale unor spectacole faimoase puse in spectacol pe cele mai faimoase scene din Bucuresti. Pe pagina urmatoare veti putea gasi mai multe informatii despre trupa de teatru:


Pe pagina urmatoare puteti gasi informatii despre clubul de dezbateri Virom al Colegiului National de Informatica Tudor Vianu:


Apasati pe link ul de mai jos pentru a putea gasi mai multe informatii despre clubul de dezbateri in limba engleza al Colegiului National de Informatica Tudor Vianu:


Bine ati venit în rândurile cititorilor revistei noastre! Pentru a afla mai multe despre revista Jurnal Vianist, apasa pe link ul de mai jos:


Bine ati venit! Pentru a afla mai multe, apasa pe link ul de mai jos:


Țara lui Andrei este un proiect de responsabilitate socială OMV Petrom. Pentru a afla mai multe apasati pe link ul de mai jos:


Consiliul Elevilor reprezintă o formă de organizare asociativă a elevilor din Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu” cu un rol important în democratizarea școlii și a relațiilor profesor-elev. Prin intermediul acestui organism, elevii își pot alege reprezentanții, pot formula puncte de vedere și pot elabora propuneri pentru îmbunătățirea calității vieții Școlare.
Pe pagina de mai jos puteți găsi mai multe informații :

În ce fel este important să vă implicați activ în ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR DIN COLEGIUL NAȚIONAL DE INFORMATICĂ ,, TUDOR VIANU” ?

Asociația Părinților este cel mai simplu și transparent mecanism de susținere a proiectelor școlii sau unor clase de elevi.

Pe pagina de mai jos puteți găsi mai multe informații :

Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai răspândit program de certificare a competențelor digitale recunoscut la nivel internațional în 150 de țări și numără până în prezent 14 milioane de persoane înregistrate în program. Mai jos puteți găsi un link către site-ul oficial ECDL:

IC3

Certificarea IC3 este disponibila în 13 limbi în peste 120 de tări. Este recunoscuta de Ministerul Educației Naționale și permite echivalarea examenului de competențe digitale la nivel EXPERIMENTAT. Pentru a obține certificarea IC3 trebuie să promovați trei examene. Pentru a-ți primi certificarea în IC3 este necesar să promovezi toate cele trei examene:

  • Bazele utilizării calculatorului
  • Aplicații cheie
  • Activități online
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Salveaza

Pentru mai multe informații folosiți link ul de mai jos:

SAT

Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu este centru de testare SAT, cu 6 sesiuni de examene pe an; pentru informații și înscrieri accesați www.collegeboard.org și selectați codul colegiului.